Mats - DANSLAB Noord

Mats

Mats studeerde in 2012 af aan ‘Lucia Marthas The Institute for Performing Arts’ te Amsterdam, voor zowel uitvoerend danser als dansdocent. Hij speelde in verschillende musicals zoals Legally Blonde en De Producers en heeft gedanst bij nationale en internationale artiesten als Diana Ross, Lionel Richie, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer. In binnen- en buitenland danste hij bij dansgezelschappen als TNSP (Jana Hicks & Marijke Eliasberg), Isabelle Beernaert, Project Sally en Garage TDI. In 2013 kreeg hij een scholarship toegekend (Prins Bernhard Cultuurfonds & VandenEnde Foundation) waardoor hij kon trainen aan Peridance Capezio Center in NYC.

Naast de lessen die hij geeft bij Danslab Noord geeft hij ook les op de Leidse Balletschool en Kunstencentrum Velsen en is hij nog werkzaam als freelance danser voor projecten in binnen en buitenland.

Bij Danslab Noord geeft Mats les in de stijlen: Modern 8+, Modern 12+, Modern 16+, Urban 8+, Urban 12+, Urban 16+,  Kids Mix 6+,  Kids Modern 6+ en Kids Hip Hop/Breakdance 6+.

TRAINERS'S CLASSES